TEMPE Kimyasal Yem Sanayii A.Ş.

1Bizimle irtibata geçip ürünlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.
2Siparişlerinizi telefon üzerinden veya mail üzerinden iletebilirsiniz.
3Toplu alımlarda ücretsiz şekilde size ulaştırabiliriz

Bize telefon üzerinden ulaşmak için +90 (216) 484 63 20 veya mail üzerinden ulaşmak için destek[ @ ]tempe.com.tr adresini kullanabilirsiniz.. Teşekkürler..!

Buzağı Maması Progress

Peynir altı suyundan temel alınan suda eriyebilen ve buzağıların problemsiz olarak büyümelerini sağlayan bir süt ikamesidir.

Sağlıklı büyüme için vitaminler ve mineralleri dengeli bir şekilde içermektedir. Yüksek oranda çözünebilirlik ve sindirilebilirlik buzağıların sütten alabileceği en önemli besin maddelerini elde etmesini sağlar. Suda çok iyi çözünür, çökelti bırakmaz.

Analiz:

Ham protein

22,0%

Ham yağ

18,0%

Ham lif

0,1%

Ham kül

6,5%

Kalsiyum

0,9%

Sodyum

0,7%

 

1 Kg'daki Katkılar

 

VİTAMİNLER

 

 

   

Vitamin A

3a672a

25000 I.U.

Vitamin D3

3a671

7500 I.U.

Vitamin E

3a700

100 mg

 

Probiyotik

Cylactin( Enterococcus faecium) 4b1705

2.0x10 10 CFU/g

 

ESER ELEMENTLER

Demir (II) sülfat monohidrat

3b103

Fe 50 mg

Bakır sülfat pentahidrat

3b405

Cu 10 mg

Çinkosülfat,monohidrat

3b605    

Zn  75 mg

Mangan (II) sülfat monohidrat

3b503

Mn 40 mg

Potasyum iyodür

3b201

I 0,75 mg

Sodyum Selenit

3b801

Se 0,25 mg

 

Kullanım Talimatı:

 

İstenen konsantrasyona ulaşmak için gerekli olan toz miktarını tartın ( 150 g/l) yaklaşık 45-50°C'deki suda eritin ve dikkatlice 2 dakika karıştırın. Uygulama sıcaklığı en az 41-42 °C olmalıdır.

 

 

 

 

 

 

 

Muhafaza şekli: Kuru ve serin yerde muhafaza ediniz

Raf Ömrü: 12 ay

Net Ağırlık: 25 kg

 

Yukarı Git