Buzağı Maması Active
Peynir altı suyundan temel alınan suda eriyebilen ve buzağıların problemsiz olarak büyümelerini sağlayan bir süt ikamesidir.
Sağlıklı büyüme için vitaminler ve mineralleri dengeli bir şekilde içermektedir. Yüksek oranda çözünebilirlik ve sindirilebilirlik buzağıların sütten alabileceği en önemli besin maddelerini elde etmesini sağlar. Suda çok iyi çözünür, çökelti bırakmaz.
Analiz: |
|
Ham protein |
20,0% |
Ham yağ |
16,0% |
Ham lif |
0,1% |
Ham kül |
7,0% |
Kalsiyum |
1,0% |
Sodyum |
0,6% |
1 Kg'daki Katkılar |
||
VİTAMİNLER |
||
Vitamin A |
3a672a |
25000 I.U. |
Vitamin D3 |
3a671 |
7500 I.U. |
Vitamin E |
3a700 |
100 mg |
Probiyotik |
|
Cylactin( Enterococcus faecium) 4b1705 |
2.0x10 10 CFU/g |
Demir (II) sülfat monohidrat |
3b103 |
Fe 50 mg |
Bakır sülfat pentahidrat |
3b405 |
Cu 10 mg |
Çinkosülfat,monohidrat |
3b605 |
Zn 75 mg |
Mangan (II) sülfat monohidrat |
3b503 |
Mn 40 mg |
Potasyumiyodür |
3b201 |
I 0,75 mg |
Sodyum Selenit |
3b801 |
Se 0,25 mg |
Kullanım Talimatı: |
|
İstenen konsantrasyona ulaşmak için gerekli olan toz miktarını tartın ( 150 g/l) yaklaşık 45-50°C'deki suda eritin ve dikkatlice 2 dakika karıştırın. Uygulama sıcaklığı en az 41-42 °C olmalıdır. |
|
Muhafaza şekli: Kuru ve serin yerde muhafaza ediniz
Raf Ömrü: 12 ay
Net Ağırlık: 25 kg